Sidor

söndag 16 januari 2011

Hungern kryper på

Nu börjar hungern komma. Det var nu i eftermiddags som det blev som jobbigast. Jag är hungrig hela tiden och min soppa försvann skitsnabbt ner i magen och inte blev jag mätt... Och över allt finns det frestelser! Folk som äter frenchhotdog på station, pappa som käkar grillad kyckling och brorsor som står och klämmer i sig ferraribilsgodis. Ville komma bort från allt och satte mig vid datorn. Kollade Blondin Bellas blogg... det skulle jag inte gjort! Hon hade bild på rockyroad som hon bakat. Det är det godaste som finns enligt mig och en liten bit innehåller en miljon kcal!

Kollade in för miljontegången på Alvas blogg idag. Hon har ingen rockyroad eftersom hon också är så duktig men jag bara ASLÄNGTAR efter en sån där god omelett som hon gjort eller röbettorna i ugn. Gha! Jag som tyckt det varit jobbigt att leva sunt... Nu skulle jag kunna äta bara massa grönt istället för sopporna. Vill ha lite tuggmotstånd och inte massa blaska.
Tänkte skriva att jag skulle kunna döda för att få äta glassen som jag åt i Italien i somras. Men det var inte lika kul när jag kom på att den ändå personen jag dödar med sånna matvanor är mig själv! Jag ska ju leva ett sunt och långt liv? Så då är det här ingen bra idé! Och visst ska jag frossa i godis och glass fler gånger i mitt liv. Men inte förrens jag har fått ordning på det!

1 kommentar:

  1. Du är klok Amanda! Men jag kan inte låta bli att längta lite efter en sån där frossarkväl...hahahah PUSS på dig Älskling<3<3<3<3

    SvaraRadera