Fyradagarsdieten
Varaktighet: Fyra dagar.
Fördelar: Stor viktnedgång på kort tid.
Nackdelar: Mycket stor risk för Jo-JO bantning. Stor risk för huvudvärk.
Historia: Fyradagarsdieten presenterades i tidningen Expressen av Tommy "Tintin" Pettersson. Tinten hade lyckats gå ner 50 kg genom en magoperation och presenterade sina bästa tips.
Fyradagarsdieten - Så här gör man
Fyradagarsdieten meny
Dag Ett:
Frukost:Ett hårdkokt ägg och en apelsin.
Lunch:En liten burk tonfisk i vatten och en sallad gjord på två rädisor en tomat och ett halvt salladshuvud..
Middag:Två dl kokt spenat, 200 gram kycklingbröst, en tomat och ett halvt äpple1/2 äpple.
Dag Två:
Frukost:Två dl light yoghurt naturell, en halv grapefrukt.
Lunch:Två kokta ägg, en tomat och en gurka.
Middag:En stekt hamburgare på tvåhundra gram, en grönsallad på ett halvt salladshuvud, en tre deciliter jordgubbar.
Dag Tre:
Frukost: Hundra gram kyckling eller lax, en gurka.
Lunch: Tvåhundrafemtio gram kycklingbröst eller magert biffkött.
Middag: En liten melon (valfri typ), två salladsblads, 1/4 kopp vindruvor.
Dag Fyra:
Frukost: en dl keso, en halv papaya eller en liten honungsmelon.
Lunch: Trettio gram ost, en tunn skiva toast och en tomat.
Middag: Tvåhundrafemtio gram magert kyckling eller kalkonbröst, två selleristjälkar, en rädisa. en mandarin eller en halv apelsin.
Så nu börjar allvaret :) Ska följa denna till 100% och konstant rapportera hur jag mår och hur den funkar. Nu ska jag gå och äta frukost dag ett. Önska mig lycka till.
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar