Sidor

söndag 14 oktober 2012

Hemma efter hajk

Vandra runt i skog och mark i all ära med nu får det vara slut på det roliga. Har kramat scouter hejdå och myser med familj framför film istället. Plus en extra liten fin vovve ❤

torsdag 11 oktober 2012

Götabro

Det finns folk som inte förstår varför jag älskar Götabro och knappt kan lämna stället. Fattar ni nu då??! :)

Ska jag blir vältränad?!

Igår kväll så låg jag med min dator i sängen och kollade bonde söker fru, när mamma oväntat och plötsligt kliver in i mitt rum och kläcker ur sig att min moster mycket oväntat frågat om mamma vill göra tjejklassikern med henne. När mamma nämner det här sprider sig en nyfikenhet och en taggning utan dess like genom min hjärna! Jag vill vara med utbrister jag. Och nu kanske det blir så? Jag som höll på att dö ända gången jag åkt skidor ska jag åka i Vasaspåren? Jag som knappt visste vad löpning var för två år sedan ska jag springa Lidingö? Mycket kan man undra över och om jag lever får jag väl se antar jag? :) stay tuned :)

Mot Norrköping!

Dags för lunch träff med andra ungdomsledare.
Mamma tycker att mitt jobb består av att äta mat med folk.. Kanske stämmer? Eller så behöver mamma se över vad jag gör egentligen! Sliter som ett litet djur :)

onsdag 10 oktober 2012

Styrelsemöte

Ska iväg och träffa styrelsen för de olika församlingarna. Har så galet olika arbetstimmar. Det är morgon, lunch, kväll eller natt typ! Men det här med förtroende tid passar mig bra :)

torsdag 4 oktober 2012

Mitt kontor

Här har ni nu min fina arbetsplats! Är grymt irriterad på mig själv som inte tog före och efter kort.. Men jag kan i alla fall garantera att det är en enooorm förbättring. 


Nytt jobb

Så har man börjat jobba som Ungdomsledare i Linghemskyrkan, och än så länge ÄLSKAR jag det.
Just nu sitter på mitt nya fina lilla kontor och njuter av att vara där jag just nu är i livet. Ibland fixar sig saker så bra helt enkelt. Har målat om och håller på att plocka i ordning på kontoret. Skönt att få det på mitt sätt. Tror inte de rensat ur här på minst 5 år GALET!

Hoppas ni har en riktigt bra torsdageftermiddag!

Min arbetsplats